6 thoughts on “PIATNIK Nemzeti Ulti Bajnokság 2016. évi Sport Ulti Döntő – Végeredmény

1. Gratulálok az „öregharcos” barátomnak a bajnoki címhez.
    Ezzel a győzelmével már ő is elérte a nagymesteri fokozatot, sőt a „2016. Év játékosa” cím is az ővé.
    Immár négyszeres egyéni / 2x Mausz társasági,1X Muoe ,1x sportulti /bajnok.
    Megérdemli mindannyiunk elismerését!

• Köszönom, Robi a gratulációt.
      Te igazán tudod, mit ér ez a cím, hiszen már kétszer elnyerted. Remélem, még sokáig fogjuk egymást „boldogítani” az asztal mellet, midegy, milyen versenyen. Hacsak a Sors másképp nem rendelkezik…

2. Kedves Szilárd !
    Mint a döntő szakmai vezetője szívből gratulálok!
    A sikered teljesen megérdemelt!
    Az első 6 fordulóban fordulónként 65-73 pont közötti eredményt produkáltál!
    Az utolsó (biztonságiban is ) 52-t a max. 108 ból !
    Ez abszolút EGYENLETES , JÓ TELJESÍTMÉNY !
    Mégegyszer szívből gratulálok !
    Dr.Szabó Imre

• Még egyszer köszönöm úgy a társnak, Muzslai Róbertnek elismerő szavait, aki egyben felsorolta eredményeimet is. Mint a szakmai vezetőnek, Dr Szabó imrének, aki az ideit alátámasztotta. Különösen a grafikai ábrázolás mutatja a meggyőző fölényt: Ha az otolsóban „0” pontot szerzek, is nyerek.

Természetesen örülok az eredménynek. De annak méginkább, hogy „ezt” nem nekem kellett prezentálni.

Köszönöm!

• Azért a Facebookon közzétettem az összefoglalót- a saját szemszögemből nézve. egy részét ide is beteszem azért, hátha sikerül a Honlapot „felpezsdíteni”, hogy az ultisok arra használják, amire való.

Volt egy álmom

Milyen szép lenne, ha a 2006-os első országos bajnoki címem mellé 2016-ban is szereznék egyet. Elsőre nem sikerült, az ez évi társasági ultibajnokságon második lettem, minden idők legrosszabb eredményével. A 26 szerzett pont máskor jó ha a hatodik helyhez volt elegendő.

Viszont volt még egy lehetőségem: A Sportulti döntő. Ha ezt megnyerem, akkor nem csak megvan a jubileumi győzelem, de egyben az Év Játékosa is lehetnék. Készültem rá. Bíztam benne, hogy meg tudom csinálni.

És az álom valóra vált. Megnyertem. Nem akármilyen eredménnyel: Toronymagasan. Legalább úgy, mint 2006-ban.
        A grafikonon bárki megnézheti.

Annak ellenére hogy ez az év nem tartozott a sikeres éveim közé, elégedett lehetek az eredménnyel. Persze ez nem jelenti azt, hogy most már azt hihetem, hogy én vagyok a legjobb. Fenét! Rajtam kívül van még többtucat ultis, akik küzül bárki feljuthat a csúcsra. Kívánom nekik, hogy ez sikerüljön.

Jó érzés Bajnoknak lenni. Az is igaz, mindenki a „bajnok” legyőzésére pályázik, és ez sokszor sikerül is.

Nem tudom, lesz-e még alkalmam hasonló teljesítményre, de szeretnék addig játszani, amíg az egészségem engedi.

Köszönöm a Sorsnak, hogy lehetőséget adott a Játékra.

Köszönöm a Barátaimnak, hogy támogatnak abban, hogy mindenhová elmehessek, ahol az ultit „mesterszinten” űzik.

Az már csak hab a tortán, hogy a verseny után nem hazajöttem, hanem pesti barátaim unszolására felmentem Pestre, hogy vasárnap résztvehessek Dömsödön egy „baráti”, de nem tétnélküli versenyen. Hogy ott is dobogós lettem, az külön öröm volt számomra.

Köszönöm a családomnak, akik elnézték, hogy nem voltam ott, ahpl lennem kellett volna, hanem valahol épp a blattot vertem.

Köszönöm a Feleségemnek, aki hátteret biztosított, hogy ott lehessek mindenütt, ahol ott akartam lenni.

Köszönet annak az Embernek, akinek a segítsége nélkül nem lehettem volna ott, ahol szerettem volna.. Ő volt az, aki szállást biztosított minden pesti kiruccanásom alkalmával.

Köszönet az ultistársaknak, akik önzetlenül elvittek akár a „világ végére” is, csakhogy ott lehessek Velük.

Végül köszönet a Sorsnak vagy Istennek, hogy adott erőt felállni a padlóról, így kaptam még pár szép évet. E nélkül már régen az Emlék-kupán felsoroltak névsorát szaporítanám.

Összegzésül: Szeretném, ha a Honlap a szabad vélemény-nyilvánítás lehetősége mellett a baráti érzéseket támogatná – egymás csesztetése helyett.

Baráti üdvözlettel: Várszegi Szilárd