Sport Ulti Nemzeti Bajnokság 2. elődöntő

A verseny célja: A Sport Ulti népszerűsítése, a döntőbe jutás eldöntése, Sport Ulti mesterpontok szerzése.

A verseny ideje és helye: 2019. ápr. 07. (vasárnap) 9:00 – Nyíregyháza, Nyíri Fészek Étterem, Rákóczi u. 26.

A verseny rendezője:A Magyar Ultiszövetség és a Nyíri Fészek Ulti Egyesület

A versenybizottság elnöke: Dr. Szabó Imre, titkár : Szeregnyi László

A verseny résztvevői: Azok a versenyzők, akik rendelkeznek a MAUSZ versenyengedélyével. Ez a versenyengedély a helyszínen is kiváltható, illetve meghosszabbítható.“Az 1.forduló 21 versenyzőjét külön szeretettel várjuk. Aki nem tud jönni csapatvezetőjén keresztül közölje.
Helyettesítő játékosról a csapatvezetőnek kell gondoskodnia.”

Azok a versenyzők, akik jelentkezésüket a megadott nevezési határidőig eljuttatják a verseny szervezőinek.

A nevezéseket az egyesületek vezetői koordinálják !

A verseny lebonyolítása:Ebben az évben a versenyeket 3 régióban bonyolítjuk le. Minden régióban két elődöntőt rendezünk, a két elődöntőben nyújtott teljesítmény alapján dől el a 21 döntőbe jutó játékos személye. A versenyeken 3-al osztható létszámú versenyző vehet részt.  A verseny 15, 21, 30, 36, vagy 42, fős létszámokkal rendezhető.A fordulók száma : 7 és a leosztások száma fordulónként : 9.

Az ebéd 13, 00 körül várható.

Nevezés: Nevezni az egyesületi vezetőkön keresztül és egyénileg is lehet. Nev. határidő: 2019. 04. 04, 20, 00.

Nevezési cím:  imre.9.szabo@allianztanacsado.hu , tel: 06-30-3646300

Regisztrációs díj: 3200 ft/fő, mely tartalmazza a rendezés és az étkezés költségeit.

Díjazás: A verseny 1 – 3 helyezettje kupa, 4 – 6 helyezettje oklevél  díjazásban részesül. A létszám és helyezés alapján mester pontot  szerző versenyzők eredménye felkerül az aktuális és örök mester pont listára.

Nyíregyháza, 2019. március 31.

Rehó Lajos

Nyíri Fészek Ulti Egyesület

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük