Tájékoztatás Elnökségi Ülésről

A Magyar Ultiszövetség Elnöksége 2020. január 10-én ülést tartott, amelyen áttekintette a 2019. évben végzett munkát.

Az ülésen az Elnök a Szövetség és az Elnökség éves tevékenységről, részletesebben a sportulti terület eredményeiről, gondjairól számolt be. Ezt követően a társasági, a csapat szakági felelősök, majd a területi felelősök adtak tájékoztatást a versenyek szervezéséről, lebonyolításáról, a tapasztalatokról, a javítást igénylő területekről és a 2019ben bevezetett program tapasztalatairól.

Az Elnökség a Magyar Ultisok Országos Egyesület versenyrendszer integrációját a versenyrendszerével eredményesnek tatja. A versenyzők, a tagok reakciója, megnyilvánulása és visszajelzése szerint kedvezőnek tartják az országos szinten egy társasági, sport és csapat bajnok hirdetését, az új program használatát.

Az Elnökség döntött a Közgyűlés napirendi pontjairól, idejéről és helyéről, amelyet a honlapon közzétett.