In memoriam Molnár Mihály

Molnár Misi 2013 év játékosa

     Hihetetlen, de igaz. Két éven belül három, köztük két olyan ultisát vesztette el a Tiszaberceli Szabadidő Egyesület, akik elnyerték Az év játékosa címet.     Szinte napra pontosan két évvel ezelőtt döbbentett meg mindenkit Stekli Gyula hirtelen halála, tavaly Juhász Ferenctől kellett búcsúznunk, s most újabb veszteség érte az ultisok táborát. Július végén, egy szép nyári délutánon , amikor mindenki örül a nyárnak, a jó időnek, egy tiszaberceli kertben egy élet véget ért. Molnár Misinek két otthona volt. A nyíregyházi családi ház, és a berceli szülői ház, ahol édesanyja várta minden nap, s amelynek kertjében azon a végzetes délutánon dolgozgatott, ahol mindig jól érezte magát, hiszen ott nőtt fel, ott ivódott sejtjeibe a föld szeretete. Hívta a kert, mert ott mindig van tennivaló. Hogy mi történt? Talán sosem tudjuk meg. Egy rosszullét a melegben, egy vérrög, amely elindult végzetes útjára, vagy talán a szíve mondta fel a szolgálatot? A gyorsan jött szakszerű segítség sem tehetett semmit. Lezárult egy életút 57 évesen, pedig még annyi tennivaló várta, s amelyeket oly szívesen végzett. Szántás, vetés, aratás, kártyapartik, baráti beszélgetések, régi munkahelyi kötődések a Repülőgépes Növényvédő Szolgálatnál, versenyek, vadászatok, családi események. Mindez a múlté. Búcsúzunk egy nagyszerű embertől, egy korrekt, tehetséges játékostársunktól, egy segítőkész baráttól, aki racionális döntéseivel, jó meglátásaival eredményesen képviselte az egyesületet, sportszerű magatartásával kivívta mindenki elismerését.                                   Megrendülten búcsúzunk tőled kedves Molnár Misi barátunk. Veszteségünk felmérhetetlen.

2 thoughts on “In memoriam Molnár Mihály

  1. Őszinte részvétem. Még a Kossuth Lajos Szakközép iskolából ismertük egymást egy kollégiumba nevelkedtünk. az ultisok táborába ismertük meg újra egymást vissza idézve a régi szép fiatalságunkat. Nyugodj békében Misi.

  2. Ez nem lehet Igaz! Miért mindig a legjobb EMBERT veszi el a sors! Nemcsak az ulti tudásod miatt tiszteltelek, nem azért is, mert sportszerűségből is mindig jelesre vizsgáztál, a játék szeretete vezérelt. Isten nyugosztaljon MESTER, hiányozni fogsz!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.