IX. Heuer Ferenc – Nagy László Emlékvereseny

A verseny rendezője: A Kisvárdai Kulturális Egyesület és a Magyar Ulti Szövetség
A verseny helyszíne, ideje:
Rózsakő étterem 4600 Kisvárda Baross u. 25. (Nagy-állomással szemben)
2015. január 10. szombat 9.00- 18.00 óra között.
Regisztráció: 8.15-től – 8.45

A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a rablóulti általános szabályaival tisztában van, a verseny szabályait elfogadja, a Magyar ulti Szövetség versenyzője, illetve igazolását a verseny kezdetéig hitelesíti. Részvételi szándékát 2015.január 08. – ig. jelzi.
A verseny lebonyolítása: 10 fordulós svájci rendszerben a MaRaBu számítógépes párosító program segítségével. Az egyes fordulók 12-12 leosztásból állnak. Minden asztalon csak 3 versenyző játszhat egyszerre. Hárommal nem osztható létszám esetén minden fordulóban 1vagy 2, a versenyben legkedvezőtlenebbül álló versenyző erőnyerő lesz. (mindenki legfeljebb egyszer). A legtöbb forinteredményt elérő játékos 4, a második 2, a harmadik 0 pontot kap. Holtverseny esetén a pontozások 3-3-0, 4-1-1, illetve abszolút holtverseny esetén 2-2-2 pont jár. A versenyzők eredményei felkerülnek a Magyar ulti Szövetség értékszám alapú ranglistájára.

Költségek: 3.000 forint, mely az ebéd költségét is tartalmazza.
Kártyáról és egyéb szükséges eszközökről a rendezők gondoskodnak.

Az első helyezett nyeri a Heuer Ferenc – Nagy László vándorserleget, melyet egy évig őriz. Az első hat helyezett érem és oklevél jutalomban részesül. Különdíjakról a verseny szervezői a helyszínen döntenek.

Jelentkezés: 2012.január 03.-ig a 70-452-0881 ( Szeregnyi László )

30-3646300 ( Dr. Szabó Imre) telefonszámokon. szerlac@freemail.hu ill. imre.9.szabo@tanacsado.allianz.hu E-mail címeken.

2 thoughts on “IX. Heuer Ferenc – Nagy László Emlékvereseny