Kisvárda Nagydíj ultiverseny

A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása, helyezések eldöntése, sportbaráti kapcsolatok ápolása.

A verseny rendezője: Magyar Ultiszövetség és a Kisvárdai Ulti Club.

A verseny ideje, helye: 2018. 12. 15, szombat, 9, 30 Kisvárda, Kansas Söröző rendezvényterme, Kisvárda, József Attila. út 51 s z.

A verseny résztvevői: Mindazok a játékosok, akik a Magyar Ultiszövetség regisztrált versenyzői, nevezésüket a nevezési határidőig leadták a szervezőknek, a regisztrációs díjat megfizették.

Lebonyolítás: A versenyt a MAUSZ szabályai szerint, 8 fordulóban, fordulónként 15 leosztással rendezzük. A 8. fordulóban a játékosok a 7. fordulóig kialakult sorrendben ülnek asztalhoz.

Nevezés: 2018. 12. 12. 20,00 óráig Mészáros Károlynál / mkaroly49@freemail.hu, 20/555 7346 / vagy Dr Szabó Imrénél /  imre.9.szabo@allianztanacsado.hu, 30/3646 300 /. A határidőn túli nevezések elfogadásáról a verseny szervezői döntenek.

Regisztrációs díj: 3200 f t, mely tartalmazza a délelőtti zsíros kenyeret, az ebédet, valamint a verseny lebonyolításához szükséges személyi és tárgyi eszközök biztosítását.

Díjazás: A verseny győztese elnyeri a Kisvárda Nagydíjra felajánlott díszes, gravírozott kupát, a dobogósok gravírozott kupát kapnak, a 4 – 6 helyezettek érem díjazásban részesülnek. Egyéb díjakról a szervezők a helyszínen döntenek.

Szállás: Szállást pénteken éjszakára a Bessenyei György Gimnázium kollégiumában tudunk biztosítani 3500 f t/fő összegért. Szállásigényüket 2018. 12. 10- én 18, 00- ig jelezzék Mészáros Károlynál.

Egyéb: A verseny része a Kisvárda Ulti Bajnoka címért kiírt versengésnek is, melynek eredmény hirdetésére a Kisvárda Nagydíj zárása után kerül sor.

Kisvárda, 2018. 11. 22

                Mészáros Károly    Dr.Szabó Imre

One thought on “Kisvárda Nagydíj ultiverseny

  1. Sziasztok!

    Nagyon sajnálom, hogy az év elején betervezett 11.08. helyett más időpontra lett áttéve a verseny, ami mellesleg munkanap. Gondolom így elég sokan nem tudják teljesíteni a három fordulós részvételt, köztük én is!
    Minden részvevőnek sok sikert kívánok!
    Üdvözlettel Gulyás István

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.