Kisvárda Nagydíj ultiverseny

A verseny célja: Versenyzési lehetőség biztosítása, helyezések eldöntése, sportbaráti kapcsolatok ápolása.

A verseny rendezője: Magyar Ultiszövetség és a Kisvárdai Ulti Club.

A verseny ideje, helye: 2018. 12. 15, szombat, 9, 30 Kisvárda, Kansas Söröző rendezvényterme, Kisvárda, József Attila. út 51 s z.

A verseny résztvevői: Mindazok a játékosok, akik a Magyar Ultiszövetség regisztrált versenyzői, nevezésüket a nevezési határidőig leadták a szervezőknek, a regisztrációs díjat megfizették.

Lebonyolítás: A versenyt a MAUSZ szabályai szerint, 8 fordulóban, fordulónként 15 leosztással rendezzük. A 8. fordulóban a játékosok a 7. fordulóig kialakult sorrendben ülnek asztalhoz.

Nevezés: 2018. 12. 12. 20,00 óráig Mészáros Károlynál / mkaroly49@freemail.hu, 20/555 7346 / vagy Dr Szabó Imrénél /  imre.9.szabo@allianztanacsado.hu, 30/3646 300 /. A határidőn túli nevezések elfogadásáról a verseny szervezői döntenek.

Regisztrációs díj: 3200 f t, mely tartalmazza a délelőtti zsíros kenyeret, az ebédet, valamint a verseny lebonyolításához szükséges személyi és tárgyi eszközök biztosítását.

Díjazás: A verseny győztese elnyeri a Kisvárda Nagydíjra felajánlott díszes, gravírozott kupát, a dobogósok gravírozott kupát kapnak, a 4 – 6 helyezettek érem díjazásban részesülnek. Egyéb díjakról a szervezők a helyszínen döntenek.

Szállás: Szállást pénteken éjszakára a Bessenyei György Gimnázium kollégiumában tudunk biztosítani 3500 f t/fő összegért. Szállásigényüket 2018. 12. 10- én 18, 00- ig jelezzék Mészáros Károlynál.

Egyéb: A verseny része a Kisvárda Ulti Bajnoka címért kiírt versengésnek is, melynek eredmény hirdetésére a Kisvárda Nagydíj zárása után kerül sor.

Kisvárda, 2018. 11. 22

                Mészáros Károly    Dr.Szabó Imre

1 thought on “Kisvárda Nagydíj ultiverseny

  1. Sziasztok!

    Nagyon sajnálom, hogy az év elején betervezett 11.08. helyett más időpontra lett áttéve a verseny, ami mellesleg munkanap. Gondolom így elég sokan nem tudják teljesíteni a három fordulós részvételt, köztük én is!
    Minden részvevőnek sok sikert kívánok!
    Üdvözlettel Gulyás István

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.