KO-Ultiverseny

UltiStars Kupa 2011

  Második alkalommal kerül megrendezésre az UltiStars Kupa

 A verseny helye, ideje: 2011. május 7.    8:30 – kb. 18:00
(regisztráció 8-tól 8:20-ig)

Két Fenyő Söröző 2113 Erdőkertes, Fő út 219.

A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a rablóulti általános szabályaival tisztában van, a verseny szabályait elfogadja, amely megegyezik az ultistars.hu játékoldalon található szabályokkal. Ami alapvetően megegyezik a MAUSZ szabályaival.

 A verseny lebonyolítása: 8 fordulós svájci rendszerben a MaRabU számítógépes párosító program segítségével. Az egyes fordulók 15-15 leosztásból állnak. Minden asztalon csak 3 versenyző játszhat egyszerre. Hárommal nem osztható létszám esetén minden fordulóban 1 vagy 2, a versenyben legkedvezőtlenebbül álló versenyző erőnyerő lesz (mindenki legfeljebb egyszer). Az asztalán legtöbb forinteredményt elérő játékos 4, a második 2, a harmadik 0 pontot kap. Az első helyen kialakult holtverseny esetén a pontozás 3-3-0, a második helyen kialakult holtverseny esetén 4-1-1, illetve abszolút holtverseny esetén 2-2-2.

Költségek: A verseny nevezési díja 3000 Ft, mely magában foglalja a helyszínen elfogyasztott ételek árát is. A csapatverseny nevezési díja 2000 Ft. A verseny ideje alatt korlátlan zsíros kenyér fogyasztást biztosítunk. Ebéd: rántott szelet körettel.

Díjak: A verseny első három helyezettje kupa és tárgyjutalom díjazásban részesül. A csapatverseny résztvevői szintén. Külön díjat kap a legeredményesebb hölgyversenyző.

 Jelentkezés: 2011. május 05-én 20 óráig a szervezőnél, az alábbi elérhetőségeken vagy a verseny helyszínén.

Schmidt István (Bigwite) 06-30-961-7898, vagy

schmidt1@citromail.hu

 A főverseny után ismételten megrendezésre kerül a KO-Ultiverseny.

Ez egy merőben új, ám a pókerből jól ismert versenyforma: mindenki azonos zsetonnal indul, és akinek elfogy, az kiesik. Adott időközönként, 15 percenként, nő a vak (játékalap), fokozva az izgalmakat. Az első helyezett jutalomban részesül. Erre a versenyre a nevezési díj 1000 Ft.

Minden sporttársnak Kellemes Kikapcsolódást, és Jó Lapjárást kívánok!

Schmidt István- Bigwite

szervező