PIATNIK Nemzeti Ulti Bajnokság – Csapatverseny Selejtező – Dunántúli régió – Balatonederics

A verseny rendezője: Magyar Ultisok Országos Egyesülete – Magyar Ulti Szövetség
A verseny ideje, helye: 2016. augusztus 6. /szombat/ 10:00 – kb. 18:00 (regisztráció 9:30-tól 10:00-ig)
Balatonedericsi Strand,  (Megközelítés: a 71-es számú főút és a 84-es főút elágazójától Keszthely felé haladva, az Agip benzinkút után, táblával jelzett helyen érhető el. Keszthely felől érkezve a benzinkút előtt jobbra kell fordulni.)
A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a Magyar Ulti Szövetség általános szabályaival tisztában van, a verseny szabályait elfogadja, illetve részvételi szándékát a Csapatának nevével együtt jelzi. A verseny lebonyolítása: 8 fordulós fordulónként 15 leosztással.
Költségek: A verseny regisztrációs díja 3000.- ft, mely magában foglalja a helyszínen elfogyasztott reggeli és ebéd árát is. A verseny ideje alatt korlátlan zsíros kenyérfogyasztást biztosítunk. Kártyáról és egyéb szükséges eszközökről a szervezők gondoskodnak.
Díjak: A 1-3 helyezést elérő csapatok elnyerik a szervezők serlegeit, 1-6 helyezést elérő versenyzők külön díjban részesülnek.
Jelentkezés: a szervezőknél, Farkas Gyula 0620/9817826-as telefonszámon, 2016. augusztus 3-án 20.00-ig. A csapatok pontos megnevezését és a játékosok nevét kérjük erő sorrendben megadni.

Szerencsejáték Service Nonprofit KFT által támogatott verseny

Minden sporttársnak Kellemes Kikapcsolódást, és Jó Lapjárást kívánunk!

SZERVEZŐK