Sánta József Emlékverseny

 

2011. október 01-én 9 órai kezdettel kerül megrendezésre az II. Sánta József emlékverseny.
A verseny rendezője: Nyíregyházi Ulti Egyesület

A verseny helye: Nyíri Fészek Étterem /Nyíregyháza Rákóczi u.26./

A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a rablóulti általános szabályaival tisztában van, a verseny szabályait elfogadja és sportszerűen- Sánta József emlékének adózva-szeretne játszani.  Részvételi szándékát legkésőbb 2011. szeptember 28.-án 20:00-ig jelzi.

A verseny lebonyolítása: 10 fordulós svájci rendszerben a MaRaBu számítógépes párosító program segítségével. Az egyes fordulók 12-12 leosztásból állnak. Minden asztalon csak 3 versenyző játszhat egyszerre. Hárommal nem osztható létszám esetén minden fordulóban 1 vagy 2, a versenyben legkedvezőtlenebbül álló versenyző erőnyerő lesz. (mindenki legfeljebb egyszer). Az asztalán legtöbb forinteredményt elérő játékos 4, a második 2, a harmadik 0 pontot kap. Az első helyen kialakult holtverseny esetén a pontozás 3-3-0, a második helyen kialakult holtverseny esetén 4-1-1, illetve abszolút holtverseny esetén 2-2-2 .
Költségek: A verseny nevezési díja 2700 ft, mely magában foglalja a helyszínen választott ebéd árát is. A verseny ideje alatt korlátlan zsíros kenyér, fogyasztást biztosítunk. Kártyáról és egyéb szükséges eszközökről a szervezők gondoskodnak.

Díjak: A verseny győztese elnyeri a Sánta József vándor kupát, melyet egy évig őrizhet, serleg amit megtarthat és oklevél. A 2-3 helyezést elérő versenyzők serleg és oklevél, 4-6 helyezést elérő versenyzők oklevél díjazásban részesülnek. A verseny első 6 helyezettje plusz ajándékba részesül.

Jelentkezés: Helyszínen, vagy  a szervezőknél, Krisztián Andrásnál a 06/20 265-5300-ás telefonszámon , Gulyás Istvánnál a 06/70 379-8014-es telefonszámon.

Minden sporttársnak Kellemes Kikapcsolódást, és Jó Lapjárást kívánunk!

SZERVEZŐK