Sánta József Emlékverseny

2014. október 04-én 9 órai kezdettel kerül megrendezésre a V. Sánta József emlékverseny.

A verseny rendezője: Nyíri Fészek Ulti Egyesület Nyíregyháza
A verseny helye: Nyíri Fészek Étterem /Nyíregyháza Rákóczi u.26./

A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a rablóulti általános szabályaival tisztában van, a verseny szabályait elfogadja és sportszerűen- Sánta József emlékének adózva szeretne játszani. Részvételi szándékát legkésőbb 2014. október 2.-án 20:00-ig jelzi.

A verseny lebonyolítása: 8 fordulós svájci rendszerben a MaRaBu számítógépes párosító program segítségével. Az egyes fordulók 15-15 leosztásból állnak. Minden asztalon csak 3 versenyző játszhat egyszerre. Hárommal nem osztható létszám esetén minden fordulóban 1 vagy 2, a versenyben legkedvezőtlenebbül álló versenyző erőnyerő lesz. (mindenki legfeljebb egyszer). Az asztalán legtöbb forinteredményt elérő játékos 4, a második 2, a harmadik 0 pontot kap. Az első helyen kialakult holtverseny esetén a pontozás 3-3-0, a második helyen kialakult holtverseny esetén 4-1-1, illetve abszolút holtverseny esetén 2-2-2 .

Költségek: A versenyen való részvétel és az ellátás 2800 Ft/fő. A verseny ideje alatt korlátlan zsíros kenyér, fogyasztást biztosítunk.

Díjak: A verseny győztese elnyeri a Sánta József vándor kupát, melyet egy évig őrizhet, serleg amit megtarthat és oklevél. A 2-3 helyezést elérő versenyzők serleg és oklevél, 4-6 helyezést elérő versenyzők oklevél díjazásban részesülnek.

Jelentkezés: Helyszínen, vagy a szervezőknél, Krisztián Andrásnál a 06/20 265-5300-ás telefonszámon , Gulyás Istvánnál a 06/70 379-8014-es telefonszámon.
Minden sporttársnak Kellemes Kikapcsolódást, és Jó Lapjárást kívánunk!

SZERVEZŐK