Sánta József Emlékverseny

Sánta József Emlékverseny

2010. október 30.-án 9 órai kezdettel kerül megrendezésre az I. Sánta József emlékverseny.
A verseny rendezője: Nyíregyházi Ulti Egyesület

A verseny helye: Bujtosi Bujdosó Étterem Nyíregyháza, Bujtos út 34.

A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a rablóulti általános szabályaival tisztában van, a verseny szabályait elfogadja és sportszerűen- Sánta József emlékének adózva-szeretne játszani.  Részvételi szándékát legkésőbb 2010. október 27.-én 20:00-ig jelzi.

A verseny lebonyolítása: 10 fordulós svájci rendszerben a MaRaBu számítógépes párosító program segítségével. Az egyes fordulók 12-12 leosztásból állnak. Minden asztalon csak 3 versenyző játszhat egyszerre. Hárommal nem osztható létszám esetén minden fordulóban 1 vagy 2, a versenyben legkedvezőtlenebbül álló versenyző erőnyerő lesz. (mindenki legfeljebb egyszer). Az asztalán legtöbb forinteredményt elérő játékos 4, a második 2, a harmadik 0 pontot kap. Az első helyen kialakult holtverseny esetén a pontozás 3-3-0, a második helyen kialakult holtverseny esetén 4-1-1, illetve abszolút holtverseny esetén 2-2-2 .
Költségek: A verseny nevezési díja 2500 Ft, mely magában foglalja a helyszínen elfogyasztott ebéd árát is. A verseny ideje alatt korlátlan zsíros kenyér, fogyasztást biztosítunk. Kártyáról és egyéb szükséges eszközökről a szervezők gondoskodnak.

Díjak: A verseny győztese elnyeri a Sánta József vándor kupát, melyet egy évig őrizhet, serleg amit megtarthat, oklevél és érem. A 2-3 helyezést elérő versenyzők serleg, oklevél és érem, 4-6 helyezést elérő versenyzők oklevél és érem díjazásban részesülnek.  A verseny első 3 helyezettje meglepetés ajándékban részesül.

Jelentkezés: Helyszínen, vagy  a szervezőknél, Krisztián Andrásnál a 06/30 833-3554-es telefonszámon , Gulyás Istvánnál a 06/70 379-8014-es telefonszámon.

Minden sporttársnak Kellemes Kikapcsolódást, és Jó Lapjárást kívánunk!

SZERVEZŐK

Nekrológ egy ULTIS emlékére

2010. augusztus 13-án, pár nappal 68. születésnapja előtt, elhunyt a Nyíregyházi Solexis Ulti Egyesület alapító tagja, Kelet-Magyarország elismert ultisa, id. Sánta József.

Id. Sánta József

Játékostársunkban egy nagyon segítőkész embert ismertünk meg. Mindene volt a családja, keze munkáját őrzi háza, kertje minden szeglete. Szabadidejében imádott ultizni, nem csak szeretett, de nagyon tudott is, hiszen gyermekkorától, közel 60 éve játszott. Az ulti szeretetét átörökítette fiára, ifj. Sánta Józsefre is, aki szintén kiváló játékos lett. Hónapok óta súlyos beteg volt, de sokáig reménykedtünk, hogy meg tud gyógyulni. Sose panaszkodott, mindig az élniakarás hatotta át a betegség ideje alatt, pedig rengeteg szenvedésben volt része az utóbbi 4 hónapban. Sajnos, az utolsó partit nem ő nyerte meg.

Óriási űrt hagyott távozása a családjában és az ultis társadalomban.

Gyászolja felesége, fiai, unokái, családja, barátai és mindenki, aki ismerte, szerette.

Emlékét megőrizzük!

Nyugodj békében Józsi!