One thought on “Versenyszabályzat 2014

 1. Tisztelt Címzett!

  A honlapról letölthető (20141) versenyszabályzatban a 2. oldalon levő táblázattal kapcsolatban szeretnék tájékoztatást kérni a következő szabállyal kapcsolatban:.
  „az azonos számú tagból álló vállalások közül az az érvényes, amit hamarabb bemondanak, de az ulti bemondás rontja a 4 ászt”
  Ha jól értelmezem a táblázatot, akkor azok a bemondások kerültek egy cellába, amelyek teljesen egyenértékűek.
  1.) Az első észrevételem: A 24 pontos és 2 tagú liciteknél azonban a piros 20-100 négy ászt az előbbi szabály szerint rontja a piros 20-100 ulti. Tehát véleményem szerint külön cellába kellene kerülniük.
  2.) Második észrevétel: A 16 pontos és 2 tagú licitekből 4 db van, de csak a piros 40-100 ulti van magasabbként jelölve.
  Kérdéseim:
  – Ha a bemondás piros 40-100 négy ász, akkor arra a fenti szabály alapján rálicitálható-e a más színű ulti terített durchmars?
  – Más színű ulti terített durchmarsra licitálható piros 40-100 ulti? Ez ellentmondana a szabályoknak, illetve a 20 pontos liciteknél alkalmazott rangsornak is.
  – A 16 pontos 2 tagú liciteknél a szabály alapján az ulti-s bemondások erősebbek a négy ász bemondásnál, de nem tudom eldönteni, hogy a 40-100 terített durchmars melyikkel egyenértékű.

  Köszönettel, Nagy István

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*