SZÜRETI KUPA ULTI VERSENY – Sárospatak

M E G H Í V Ó

SZÜRETI KUPA ULTI VERSENYRE

A sportbaráti kapcsolatok ápolása, az ulti játék gyakorlása céljából szervezem a játékot a Sárospataki Ulti Egyesület játékosainak segítségével.

 A verseny támogatói: Zempléni Hubertusz Vadásztársaság Sárospatak!
                                       Fedor Borászat Bodrogolaszi!

A verseny helye, ideje: 2014. november 15. /szombat/ 9.15–17.00-i
Sárospatak, Táncsics u. 11. Somossy Koccintó

A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki MAUSZ általános szabályaival tisztában van, a verseny szabályait elfogadja, illetve részvételi szándékát legkésőbb 2014. november 13-án 20.00-ig jelzi

A verseny lebonyolítása: 8 fordulós svájci rendszerben, fordulóként 15 leosztással. Minden asztalon csak 3 versenyző játszhat egyszerre. Hárommal nem osztható létszám esetén minden fordulóban 1 vagy 2, a versenyben legkedvezőtlenebbül álló versenyző erőnyerő lesz /mindenki legfeljebb egyszer/. Az asztalán legtöbb forinteredményt elérő játékos 4, a második 2, a harmadik 0 pontot kap. Az első helyen kialakult holtverseny esetén a pontozás 3-3-0, a második helyen kialakult holtverseny esetén 4-1-1, illetve abszolút holtverseny esetén 2-2-2.

Költségek: A verseny regisztrációs díja 3000 Ft.-/fő, amely tartalmazza a helyszínen elfogyasztott reggeli és ebéd árát

Díjazás: 1 -6 helyezett értékes jutalomban részesül.

Jelentkezés: A helyszínen, illetve Somossy Lászlónál a 06/ 20/ 971 0234 telefonszámon és a geza.gyongyosi@gmail.com e-mailen.

Minden sporttársnak kellemes kikapcsolódást és jó lapjárást kívánok!