Tavaszi Mezőhegyes Kupa

A verseny rendezője: Szegedi Szabadidős Ulti Egyesület
A verseny ideje, helye: 2015. március 15. 08:00-tól
(regisztráció 07:00-tól 07:30)
Mezőhegyes, Hild János út 29. „ Erdélyi Udvarház” (A volt cukorgyárral szemben).
A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a rablóulti általános szabályaival tisztában van, a verseny szabályait elfogadja. (Versenyszabályzat 2015.)

A verseny lebonyolítása: 8 fordulós svájci rendszerben az új MaRaBu számítógépes párosító program segítségével. Az egyes fordulók 15-15 leosztásból állnak. Minden asztalon 3 vagy 4 versenyző játszhat egyszerre.  Az asztalán legtöbb forinteredményt elérő játékos 4, a második 2, a harmadik 0 pontot kap. Az első helyen kialakult holtverseny esetén a pontozás 3-3-0, a második helyen kialakult holtverseny esetén 4-1-1, illetve abszolút holtverseny esetén 2-2-2. Hárommal nem osztható létszám esetén minden fordulóban 1 vagy 2, a versenyben legkedvezőtlenebbül álló versenyző erőnyerő lesz. Az erőnyerő 4 fős asztalon játszik, ahol 8 pont kerül kiosztásra, az első 4, a második és a harmadik közt 4 pont arányosan kerül kiosztásra, az utolsó helyezett nem kap pontot.

Költségek: A verseny regisztrációs díja 3000 Ft, amely magában foglalja a helyszínen elfogyasztott ebéd árát is. A verseny ideje alatt korlátlan zsíros kenyér fogyasztást biztosítunk. Kártyáról és egyéb szükséges eszközökről a szervezők gondoskodnak.

Díjak: A 1-3 helyezést elérő versenyzők serleg, Legfiatalabb, legidősebb versenyzők oklevél díjazásban részesülnek. Az első 3 helyezettek tárgyjutalomban részesülnek.

Jelentkezés: Helyszínen, vagy a 06-20 311 54 56 vagy csanadalbertiulticlub@gmail.com

Minden játékosnak Kellemes Kikapcsolódást, és Jó Lapjárást kívánunk!

Tisztelettel : Szervezők