A 75 éves bajnokunk köszönete

 

Kedves Barátaim!

Itt, ez úton köszönöm meg mindazoknak, akik tiszteletüket tették a Barátság kupa néven lebonyolított versenyemen. Az esemény jól szolgálta az ultit mint sport, mint játék népszerűsítését. A kipróbált szabályok bizonyították, hogy egy baráti versenyen így is lehet, sőt így kéne játszani, ha eleget kívánunk tenni a játék szellemének, a sportszerűségnek és a Barátság kritériumainak.

Nagyon örülök annak, hogy a résztvevők „szó nélkül” elfogadták a különleges feltételeket. Akik meg szóltak, elengedtem a fülem mellett. Remélem, mindenki kellemes emlékekkel távozott.. Ha mégsem, az nem a verseny rendezéséből fakadhatott, a szerencse forgandó, nyertes nem lehet mindenki egyszerre.

Ha lehet, úgy emlékezzetek meg erről a napról, hogy

„volt eccer egy verseny”.. ahol jól éreztük magunkat…

Azok távolmaradása érthető, akik a hóviszonyok miatt képtelenek voltak ott lenni. Azoké, akik ígéretük ellenére maradtak távol, már nem annyira..

A jelenlevő közel 45 főnek, akikből 38 részt vett a játékban, külön köszönöm azt a baráti gesztust, amivel megtiszteltetek. Igazán jól esett.

Külön köszönöm Muzslai Róbertnek és Vizi Bélának a MUOE, illetve a Szövetség értékes ajándékát és meleg szavaikat..

És mindannyiótoknak a részvételt és kitartást, amivel hajnali 3 óráig „vertük a blattot”.. /már aki.. /

Megköszönöm Bolyos Gábor barátomnak a kitűnő feltételeket és a kitartását, hogy hajnalig ott lehettünk..

Végül, de nem utolsósorban Levente Józsinak és asszisztensének a pontos munkáját, amiből mindenki „látta”, éppen hol áll és mire számíthat még az eredményesség területén.

Összegezve:

Azt kívánom valamennyiünknek, soha rosszabb versenyben ne legyen részünk.

KÖSZÖNÖM!