I. MAGYAR ULTI LIGA országos ulti bajnokság

A televízióban is közvetítésre kerülő bajnokság, melynek fődíja 3.000.000 forint, selejtezői 2017. április másodikán, és április kilencedikén kerülnek megrendezésre. Minden selejtezőből minimum 6 fő jut a középdöntőbe. Lehetőség van mind a két nap valamelyik selejtezőjén indulni. A részvétel ingyenes. Nyílt verseny, tehát bárki indulhat. A létszámnak az egyes helyszínek befogadóképessége szabhat határt. Jelentkezések elfogadása a jelentkezés / kizárólag elektronikus úton, név, cím, elérhetőségek megadásával / sorrendjében történik, a selejtezők levezetőinél. Helyszíni nevezés nincs.

Április 02: 
Budapest           Borbély Imre       +36209222437 imre.borbely@comunique.hu
Kisvárda             Gyöngyösi Géza  +36707798667  geza.gyongyosi@gmail.com
Zalaegerszeg     Ollár Csaba           +36309368897 pantaxa@uniqa-net.hu

Április 09: 
Debrecen            Nagy István         +36306382550 pista625@gmail.com
Szeged                 Rákos Károly       +36203156786 merleg@merleg-gsm.hu
Veszprém            Farkas Gyula       +36209817826 farkas.gyula6@chello.hu

A versenyeken a MAUSZ-MUOE játékszabály az érvényes.

Budapest, 2017.március 13.

4 thoughts on “I. MAGYAR ULTI LIGA országos ulti bajnokság

  • Egyetértek.

   De a későbbi félreértések elkerülése végett a selejtezőn való részvétel nélkül középdöntőbe kerülő játékosok nevét és jogcímét itt kéne közölni.

   Az is helyes döntés, hogy az így bejutott játékosok lássák el a bíró szerepét. Ugyanis ezt ország – világ követni fogja, és nem vetne jó fényt a Szövetségre és a játékosokra, ha a verseny nem szakszerúen folyna. Ehhez pedig minőségi játékvezetésre is szükség van. Nem beszélve arról, hogy a TV-sek nem biztos, hogy jó szak-kommentátorok, így ezt a feladatot is el tudnák látni a verseny segítői.

   • Nem szeretném ha bárki is bármit is félreértene,ahelyett,hogy örülne.Nem mi rendezünk a TV-nek versenyt, hanem ők nekünk.Első próbálkozás, amelyet maximálisan segítenünk kell,még akkor is ha netán más szakmai élképzelésünk is lenne.Ha ez a széria sikeres lesz bizhatunk a folytatásban,akár évente többször is.Nagyon nagy mértékben rajtunk múlik a folytatás!A selejtezőkből minimum 6-6 fő jut a középdöntőbe.Ide még a szervezők/ 6+én / illetve a tavalyi Országos Bajnokok/ MAUSZ,MUOE,Sportulti/valamint a TV-sek által felkért ismert sportolók,színészek,üzletemberek,politikusok stb. kerülnek.63 fő a középdöntő mezőnye.A további küzdelmek 7×9 fős csoportokban zajlanak.Döntőbe/ 9 fő / jut :a 7 csoport győztes,valamint a 2 második legjobb.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.