II. Nyíri Fészek Kupa 2015. NYÍREGYHÁZA

A verseny rendezője: Nyíregyházi Nyíri Fészek Ulti Egyesület – Magyar Ulti Szövetség
A verseny ideje, helye: 2015. február 14. 9:00 – kb. 17:00
(regisztráció 8:30-tól 8:50-ig)
Nyíri Fészek Étterem /Nyíregyháza Rákóczi u.26./

A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a rablóulti általános szabályaival tisztában van, a verseny szabályait elfogadja, a Magyar Ulti Szövetség versenyzője illetve igazolását a verseny kezdetéig hitelesíti. Részvételi szándékát legkésőbb 2015. február 12.-án 20:00-ig jelzi.

A verseny lebonyolítása: 8 fordulós svájci rendszerben a MaRaBu számítógépes párosító program segítségével. Az egyes fordulók 15-15 leosztásból állnak. Minden asztalon csak 3 versenyző játszhat egyszerre. Hárommal nem osztható létszám esetén minden fordulóban 1 vagy 2, a versenyben legkedvezőtlenebbül álló versenyző erőnyerő lesz. (mindenki legfeljebb egyszer). Az asztalán legtöbb forinteredményt elérő játékos 4, a második 2, a harmadik 0 pontot kap. Az első helyen kialakult holtverseny esetén a pontozás 3-3-0, a második helyen kialakult holtverseny esetén 4-1-1, illetve abszolút holtverseny esetén 2-2-2 . A versenyzők eredményei felkerülnek a Magyar Ulti Szövetség értékszám alapú ranglistájára.

Költségek: A verseny regisztrációs díja 3000 ft, mely magában foglalja a regisztrációt, lebonyolítást, kupákat, okleveleket, a napközben fogyasztható zsíros kenyereket valamint helyszínen elfogyasztott ebéd árát is. Kártyáról és egyéb szükséges eszközökről a szervezők gondoskodnak.

Díjak: A 1-3 helyezést elérő versenyzők serleg és oklevél, 4-6 helyezést elérő versenyzők oklevél díjazásban részesülnek. Különdíjakról a verseny szervezői a helyszínen döntenek.

Jelentkezés: Helyszínen, vagy a szervezőknél, Krisztián Andrásnál a 06/20 511-9445-as telefonszámon , Gulyás Istvánnál a 06/70 379-8014-es telefonszámon.

Minden sporttársnak Kellemes Kikapcsolódást, és Jó Lapjárást kívánunk!