IN MEMORIAM…

2021. szeptember 18-én 9 órai kezdettel kerül megrendezésre a XII. Sánta József, V. Maroda László , IV. Dr. Orbán Gergely, III. Dedics Dániel , II. Harascsák Ferenc és I. Pápai László emlékverseny.

A verseny rendezője: Nyíri Fészek Ulti Egyesület Nyíregyháza 

A verseny helye: Nyíri Fészek Étterem /Nyíregyháza Rákóczi u.26./

A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a rablóulti általános szabályaival tisztában van, a verseny szabályait elfogadja és sportszerűen- az elhunytak emlékének adózva-szeretne játszani. Részvételi szándékát legkésőbb 2021. szeptember 16.-én 20:00-ig jelzi.

A verseny lebonyolítása: 10 fordulós fordulónként 12 leosztással, svájci rendszerben a MAUSZ párosító számítógépes program segítségével. 

Költségek: A versenyen való részvétel és az ellátás 3500 Ft/fő. A verseny ideje alatt korlátlan zsíros kenyér, fogyasztást biztosítunk. Készfertőtlenítőről szervezők gondoskodnak. Maszk használata ajánlott!

Díjak: A verseny győztese elnyeri a Sánta József vándor kupát, melyet egy évig őrizhet. A 1-3 helyezést elérő versenyzők serleg oklevél és jutalom, 4-6 helyezést elérő versenyzők oklevél díjazásban részesülnek. 

Jelentkezés: Helyszínen vagy Rehó Lajosnál a 30/207-2934 és Gulyás István 30/797-4841-es telefonszámokon. 

Minden sporttársnak Kellemes Kikapcsolódást, és Jó Lapjárást kívánunk!

SZERVEZŐK