Kettős hazai siker Kisvárda online ulti bajnokságán

Kettős hazai siker született a három héten keresztül, 9 versenynapon át zajló internetes ultiversenyen. Közel 200 játékos próbálkozott meg a lehető legjobb szerepléssel. Az első 6 versenynapon minden játéknap után változott nem csak a vezető, de a dobogósok személye is. Az utolsó hétre fordulva azonban a Nagypapa, mérkész, berszabo53 hármas kisajátította a dobogót, senkit nem engedtek a közelébe.

A végső győzelmet mérkész, a Kisvárdai Ulti Club játékosa szerezte meg 743 ponttal, őt követi a szintén Kisvárdai színekben versenyző berszabo53 688 ponttal, míg a korábbi éllovas Nagypapa végül a 3. helyen végzett 684 ponttal.

A további sorrend: 4. vetiulti, 5. bollaci, 6. maci67, 7. brumm67, 8. ultijoci, 9. eSZeS, 10. koca.

A dobogós versenyzők + pontokat kaptak, ezek azonban nem befolyásolták az élmezőny sorrendjét.

Megemlítendő, hogy a legtöbb segédpontot / 6 – 6 / kontraoo7 és maci67 szerezte.

A hazaiak hat versenyzővel képviseltették magukat, közülük tanító sokáig az élmezőnybe tartozott, halaszer pedig a végére jött fel. tibo030 a vártnál jobban, dini önmagától kissé elmaradva végzett.

A szervezők gratulálnak a győzteseknek és a helyezetteknek, köszönik a résztvevők sportszerű játékát és Prorok Marci szakmai támogatását.

Kérjük Nagypapát, hogy nevét, címét és telefonszámát juttassa el az mkaroly49@freemail email címre, vagy a 06-20/555 7346-os telefonszámra, hogy az elnyert díjat postán elküldhessük.