PIATNIK Nemzeti Ulti Bajnokság Duna – Tisza közi Régió I. selejtező forduló

 

A verseny rendezői: Szegedi Szabadidős Ulti Egyesület – Magyar Ultiszövetség

A verseny ideje, helye: 2013. március.09.     9:00 – kb. 17:00
(regisztráció 8:00-tól 8:50-ig)
Kék Csillag étterem, Szeged, Olajbányász tér 1-3.

A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a MAUSZ Versenyszabályzatával tisztában van és a regisztrációval azt el is fogadja.

A verseny lebonyolítása: 10 fordulós svájci rendszerben a MaRabU számítógépes párosító program segítségével. Az egyes fordulók 12-12 leosztásból állnak. Minden asztalon csak 3 versenyző játszhat egyszerre. Hárommal nem osztható létszám esetén minden fordulóban 1 vagy 2, -a versenyben legkedvezőtlenebbül álló versenyző- erőnyerő lesz. Mindenki legfeljebb egyszer. Az asztalán legmagasabb forinteredményt elérő játékos 4, a második 2, a harmadik 0 pontot kap. Az első helyen kialakult holtverseny esetén a pontozás 3-3-0, a második helyen kialakult holtverseny esetén 4-1-1, illetve abszolút holtverseny esetén 2-2-2 .

Költségek: A verseny regisztrációs díja és étkezési költsége 2900 Ft. A verseny ideje alatt korlátlan zsíroskenyér-fogyasztást biztosítunk. Kártyáról és egyéb szükséges eszközökről a szervezők gondoskodnak.
Díjak: A 1-3 helyezést elérő versenyzők serleg és oklevél, 4-6 helyezést elérő versenyzők oklevéldíjazásban részesülnek.

Előzetes jelentkezés vagy részletesebb tájékoztatás: Pavelka János 0630/459-9508-as  telefonszámon vagy a pavelkajanos@gmail.com e-mail címen.

Barátsággal várunk minden érdeklődőt, bár a jó lapjárást nem garantáljuk!

SZERVEZŐK