PIATNIK Nemzeti Ulti Bajnokság Duna – Tisza közi Régió II. selejtező forduló

 A verseny rendezői: Gyömrői SE Ulti Klub – Magyar Ultiszövetség

A verseny ideje, helye: 2013. április 06.     9:00 – kb. 17:00
(regisztráció 8:00-tól 8:50-ig)
Péteri, Földváry-Boér park, Művelődési Ház

 

A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a MAUSZ Versenyszabályzatával tisztában van és a regisztrációval azt el is fogadja.

A verseny lebonyolítása: 10 fordulós svájci rendszerben a MaRabU számítógépes párosító program segítségével. Az egyes fordulók 12-12 leosztásból állnak. Minden asztalon csak 3 versenyző játszhat egyszerre. Hárommal nem osztható létszám esetén minden fordulóban 1 vagy 2, -a versenyben legkedvezőtlenebbül álló versenyző- erőnyerő lesz. Mindenki legfeljebb egyszer. Az asztalán legmagasabb forinteredményt elérő játékos 4, a második 2, a harmadik 0 pontot kap. Az első helyen kialakult holtverseny esetén a pontozás 3-3-0, a második helyen kialakult holtverseny esetén 4-1-1, illetve abszolút holtverseny esetén 2-2-2 .

Költségek: A verseny regisztrációs díja és étkezési költsége 2700 Ft. A verseny ideje alatt korlátlan zsíroskenyér-fogyasztást biztosítunk. Kártyáról és egyéb szükséges eszközökről a szervezők gondoskodnak.

Díjak: A 1-3 helyezést elérő versenyzők serleg és oklevél, 4-6 helyezést elérő versenyzők oklevéldíjazásban részesülnek.

Előzetes jelentkezés vagy részletesebb tájékoztatás: Vizi Béla 06-20-9356-740-es  telefonszámon vagy a valcsiv@gmail.com e-mail címen.

Kérjük azokat a versenyzőket, akik vonattal érkeznek, ezt a fenti elérhetőségeken ELŐRE jelezzék és biztosítjuk eljutásukat a vasútállomásról a verseny helyszínére.

Barátsággal várunk minden érdeklődőt, bár a jó lapjárást Péteriben sem tudjuk garantálni!