Piatnik Nemzeti Ulti Bajnokság I. forduló – Kisvárda

Felső-tiszai régió I. selejtező fordulója
A verseny rendezője:Kisvárdai Kulturális Egyesület– Magyar Ultiszövetség
A verseny ideje, helye: 2014.március 01. 9:00 – kb. 17:30
Helyszíne: Rózsakő Étterem Kisvárda Baross ú.25. (a Máv nagyállomással szemben)

Verseny résztvevői: Mindazon versenyzők, akik a Magyar Ultiszövetség által regisztráltak és 2014-re érvényes versenyengedéllyel rendelkeznek. Lehetőség van a helyszínen  kiváltani a versenyengedélyt a Szövetség által meghatározott díjért. (1500 Ft/fő). Aki már rendelkezik versenyengedéllyel, de erre az évre még nem érvényesítette, az a verseny helyszínén pótolhatja. Díja: 750 Ft.

A verseny lebonyolítása: 10 fordulós, fordulónként 12 leosztással, Svájci rendszerben, a MaRabU Párosító program segítségével.
Költségek: A verseny regisztrációs díja és étkezési költsége 2800 Ft. A verseny ideje alatt korlátlan zsíroskenyér-fogyasztást biztosítunk. Kártyáról és egyéb szükséges eszközökről a szervezők gondoskodnak.

Díjak: A verseny első három helyezettjei elnyerik a szervezők serlegeit és az érmeket, valamint a Szövetség által felajánlott okleveleket.

Jelentkezés: A szervezőknél, Dr. Szabó Imre a 06/30 364-6300-ás telefonszámon, valamint  Szeregnyi Lászlónál a 06/70 452-0881-es telefonszámon.

Minden sporttársnak Kellemes Kikapcsolódást, és Jó Lapjárást kívánunk!