PIATNIK Nemzeti Ulti Bajnokság V. forduló – Debrecen

A verseny rendezője: Debreceni Hőerőmű Szerviz UE. – Magyar Ulti Szövetség
A verseny ideje, helye: 2014. június. 7.  9:00 – kb. 17:00 (regisztráció 8:30-tól 8:50-ig)
Debreceni Kerektelepi Fürdő – Camping – Debrecen, Szávay Gyula utca 22.
A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a Magyar Ulti Szövetség által regisztráltak és 2014-re érvényes versenyengedéllyel rendelkeznek.

A verseny lebonyolítása: 10 fordulós fordulónként 12 leosztással, svájci rendszerben a MaRaBu számítógépes párosító program segítségével.

Költségek: A verseny regisztrációs díja 2800 ft, mely magában foglalja a helyszínen elfogyasztott ebéd árát is.
A verseny ideje alatt korlátlan zsíros kenyérfogyasztást biztosítunk. Kártyáról és egyéb szükséges eszközökről a szervezők gondoskodnak.

Díjak: A 1-3 helyezést elérő versenyzők elnyerik a szervezők serlegeit, 1-6 helyezést elérő
versenyzők a Szövetség által felajánlott okleveleket kapják.

Jelentkezés: a szervezőknél, Tarsoly Zoltán dr. 06/ 30/ 525 9181-es telefonszámon, vagy tarsolyzoltan@upcmail.hu e-mail címen. 2014. június 5 – én 20.00-ig.

Minden sporttársnak kellemes kikapcsolódást, és jó lapjárást kívánunk!

SZERVEZŐK

One thought on “PIATNIK Nemzeti Ulti Bajnokság V. forduló – Debrecen

 1. Tisztelt Olvasók!
  Elnézéseteket kérem, hogy első látásra személyemet érintő ügynek tetsző problémát tárok elétek!
  Félnapos töprengés után -ami alatt megpróbáltam normalizálni vérnyomásom-kevés sikerrel- ugy gondoltam, hogy az eset nemcsak személyemet érinti, hanem alapjaiban jellemzi a Szövetségben utóbbi időben „lábrakapó” erkölcsi, etikai szemléletet!!Ezért talán nem felesleges közétenni.
  A történet:
  A délelőt folyamán jó (vagy inkább rossz?) szokásom szerint”ellátogattam” ide a
  honlapra,hogy megnézzem a legfrisebb híreket! (Bár ne tettem volna++++)
  Először megelégedéssel nyugtáztam, hogy fenn vannak az V.forduló kiírásai!
  No de amikor végig olvastam a debreceni kiírást, először nem akartam hinni a szememnek, majd megdöbbenésem és felháborodásom oly mértékű lett, (220-240 Hgmm!) hogy külső segítségre lett szükségem!!! Ugyanis nevemet , telefon és email cimemet-( személyes adatok!!!!)-olvastam mint jelentkezési lehetőséget!!

  Ultistársak!!!Tisztelettel kérem véleményeteket arról az erkólcsi szinvonalró,mérhetetlen hatalmi egóról, amely ugy képzeli, hogy EMBERTÁRSÁT ( bár ez a jelzó az elkövetöre nemillik) SEMMIBEVÉVE,MÉG LEVEGŐNEK SEM ,hanem inkább csicskásnak-tekintve, megkérdezése és beleegyezése nélkül,- önkényes döntés alapján -kijelőli egy feladat elvégzésére, s nyilvánossá teszi személyes adatait!!!(jogász ismerős véleménye szerint emiatt jogi uton elégtétel szerezhető, SŐT…..)
  Tudom, hogy hihetetlennek tünik de ez a tény!:: Sem a kiírás megjelenése előtt, de eddig azóta sem -a Szövetség részéről- SENKI!!!! nem keresett meg ebben az ügyben!! ha másér nem,hogy legalább „tudjál róla te B.rom:!”/ ha nem keresem fel a honlapot még mindig nyugodtan alhattam volna:!)

  Merem remélni, hogy mint TISZTESSÉGESEN gondolkodó emberek átérzitek ennek a történetnek mélyen MEGALÁZÓ és SÉRTŐ voltát! s nem utolsó sorban megértitek tanulságát! (Azt nem remélem, hogy az elkövető levonja a rávonatkozó tanulságot és a szerint cselekszik!)
  Nos ennyi a történet, s bocs, hogy mégis létezem:!!!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.