Verseny Balatonlellén

A Magyar Ultisok Országos Egyesülete / www.muoe.hu / nyílt, nemzetközi versenyt rendez Balatonlellén, az I. Magyar Világtalálkozó keretén belül, 2011. július 2-án 10 órától. A Világtalálkozó területére kedvezményes jegyek vehetők igényelhetők az egyesület elnökénél vagy a 30/213-0835 telefonszámon. A versenyen nevezési díj nincs. Kupákat, okleveleket, könyveket és egyéb díjakat lehet nyerni

a 3 napra 2 személyre az érdi gyógyfürdő-szállóba, a 3 napra 2 személyre a Korda Villába, és a két napra 2 személyre a gödi Kék Duna Wellness Klubhotelbe szóló meghívásokon túl.

Jelentkezési határidő: 2011. június 26. 24 óra

A verseny után a jegyek az összes rendezvényre érvényesek aznap. Megtekinthető többek között : Erox Martini, Baksi citerazenekar, Igrice néptáncegyüttes, Dáridó- Galambos Lajossal, Komáromi Pisti , 4 For Dance táncos fiúk, Keresztes Ildikó és meglepetés vendége, Nagy Bandó András, Kormorán együttes , Harcművészeti és törés bemutató , Magyarok Világszépe választás , hajóspark és ottani rendezvények, futball Albert Flórián, Grosics Gyula és Buzánszky Jenő jelenlétével, részvétel egy igazi falusi lagziban/ erre jelentkezni az iroda@vilagtalalkozo.hu email címen lehet/.

Este 21 órakor tombolasorsolás-értékes nyereményekkel.

Minden ultizni kedvelő sporttársat szeretettel várunk.

Muzslai Róbert

MUOE elnöke