Sárospataki évadzáró verseny

 

Évadzáró Ultiverseny

 2010. december 18. (szombat)

 A verseny célja:  Sportbaráti kapcsolatok ápolása, versenyzési lehetőség bíztosítása, a 2010-es évad méltó módon való lezárása. 

 A verseny helye, ideje:    2010. december 18.   9:30 – kb. 17:00  (regisztráció 8:45-től 9:20-ig)

                                             Somossy Koccintó (3950 Sárospatak, Táncsics u. 11.)

A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a rablóulti általános szabályaival tisztában van, a verseny szabályait elfogadja, részvételi szándékát legkésőbb 2010. december 16.-án 20:00-ig jelzi.

 A verseny lebonyolítása: A Magyar Ultiszövetség 2010-es szabályai alapján, a MaRaBu Párosító program segítségével. A verseny 8 fordulóból, fordulónként 15 leosztásból áll, 4-2-0-ás pontozással.

 Költségek: A verseny nevezési díja 2500 ft, mely magában foglalja a helyszínen elfogyasztott reggeli illetve ebéd árát. A fentmaradó pénzösszeg a verseny nyereményalapját képezi.

Kártyáról és egyéb szükséges eszközökről a szervezők gondoskodnak.

 Díjak: A verseny első 3 helyezettje részesül a nyereményalap megfelelő százalékából. Különdíjban részesül az egy fordulóban legtöbb forintot szerző játékos, valamint a legpechesebb versenyző.

Jelentkezés: 2010. december 16.-ig a helyszínen, vagy a szervezőknél, Somossy Lászlónál a 06/20/971-0234-es telefonszámon illetve Kovács Csabánál a dinojr@freemail.hu  e-mail címen.

 Minden sporttársnak kellemes kikapcsolódást, és jó lapjárást kívánunk!

 A SZERVEZŐK

                                                                                                                                                           

 

                                                                                                                                                                      

One thought on “Sárospataki évadzáró verseny

  1. Köszönjük a verseny rendezőinek a remek versenyt és a megszokott magas színvonalú vendéglátást! Máskor is szívesen jövünk a mostoha időjárási viszonyok ellenére is. A verseny eredményét még nem fedeztem fel a honlapon, remélem csak véletlenről lehet szó…Boldog újévet és jó lapjárást kívánok minden kedves versenyző társunknak 4

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.