Évadzáró ultiverseny Kisvárdán

A Kisvárdai Kulturális Egyesület keretein belül működő Ulti Club szervezésében, a Művészetek Házában került sor az idei versenyévad utolsó kisvárdai versenyére.

A rendezvény megnyitásakor Mészáros Károly MAUSZ elnök megköszönte, hogy ilyen szép számmal elfogadták a versenyzők a házigazdák meghívását, és kérte, hogy az év végéig mindenki tegye meg javaslatait a februári Közgyűlésre, a még eredményesebb működés érdekében.

 Dr. Seszták Miklós Országgyűlési Képviselő kiemelte, hogy ezek a találkozások mai rohanó világunkban erősítik az összetartozás érzését és a közösség erejét. Meglátogatta a rendezvényt az éppen Kisvárdán tüsténkedő Mikulás, aki egyébiránt a Kulturális Tanácsnokra, Lábiscsák Jánosra hasonlított.

Nyakó Béla, a Kulturális Egyesület vezetője örömét fejezte ki, hogy a városban működik az ország egyik legeredményesebb ultis csapata, melynek tagjai közül 5 fő került be az idei országos döntőbe, sőt még az első számú tartalék is az egyesület tagja volt.

A sorsolás után megkezdődött a végig nyílt és fordulatos verseny, ahol 8 fordulóban, fordulónként 15 partit lejátszva dőltek el a végső helyezések

A versenyen a házigazdák mellett Debrecen, Nyíregyháza, Tiszabercel és Sárospatak képviseltette magát a csapat és egyéni versenyen. / 29 résztvevő /

Végeredmény

1. Daróczi György / Kisvárda /

2. Mészáros Károly / Kisvárda /

3. Thúry Gábor / Sárospatak /

4. Gulyás István / Nyíregyháza /

5. Gere Tibor / Kisvárda 6

6. Szalai Antal / Kisvárda /

Csapatverseny

 

1. Mikulás / Gulyás István, Gyöngyössi Géza, Thúry Gábor / Sárospatak /

2. Ladikos / Stekli Gyula, Ifjú Stekli Gyula, Szántó András / Tiszabercel /

3. Loki  / Keksz Kálmán, Kovács Sándor, Nagy Ferenc / Debrecen /

Az idei országos ranglistán a szabolcsi versenyzők közül négyen találhatók a legjobb 10 között:

 2.  Mészáros Károly / Kisvárda /

 4.  Oláh Csaba / Nyíregyháza /

 7.  Gulyás István / Nyíregyháza /

10. Dienes János / Kisvárda /

Készítette: Mészáros Károly