Nemzeti Ulti Bajnokság 2012 Sport Ulti végeredmény

 

1. Stekli Gyula 57,28%
2. Bacskai Gyula 57,14%
3. Szépréti László 56,08%
4. Várszegi Szilárd 55,16%
5. Tóth László 54,37%
6. Dienes János 52,38%
7. Fábián Béla 51,72%
8. Nagy Ferenc II. 51,59%
9. Bocz Árpád 51,06%
10. Soós Bálint 50,40%
11. Menráth István 49,34%
12. Gyöngyösi Géza 49,21%
13. Kovács Csaba II. 49,07%
14. Muzslai Róbert 48,41%
15. Bágyi Imre 48,28%
16. Bakos Sándor 48,02%
17. Solti István 46,16%
18. Budai László 45,50%
19. Száraz László 44,84%
20. Peley András 43,92%
21. Selmeczi András 40,08%

3 thoughts on “Nemzeti Ulti Bajnokság 2012 Sport Ulti végeredmény

 1. „A hallgatás = beleegyezés.”
  Ezek szerint annyira „beletrafáltam” volna, hogy senkinek, még az „érintetteknek sincs egy árva szavuk sem hozzá? Ha ez azt jelenti, hogy a jövőben az említett „kifogásokat” a szövetség ki fogja küszöbölni, annak örülnék. de szerintem nem ez a „helyzet”. Nincs mit „mondaniuk”, ami szomorúvá tesz. Ebben az esetben az általam felvetett problémák valósak és nagyonis „húdbavágók”. Vagy csak gyáva nyulakról van szó, akikből időnként az „ital beszél”, de arra gyávák, hogy nyílt színen „színt valljanak”?

 2. Kedves Szilárd!

  Olvastam az alábbi bejegyzésed:

  ” „A hallgatás = beleegyezés.”
  Ezek szerint annyira „beletrafáltam” volna, hogy senkinek, még az „érintetteknek sincs egy árva szavuk sem hozzá? Ha ez azt jelenti, hogy a jövőben az említett „kifogásokat” a szövetség ki fogja küszöbölni, annak örülnék. de szerintem nem ez a „helyzet”. Nincs mit „mondaniuk”, ami szomorúvá tesz. Ebben az esetben az általam felvetett problémák valósak és nagyonis „húdbavágók”. Vagy csak gyáva nyulakról van szó, akikből időnként az „ital beszél”, de arra gyávák, hogy nyílt színen „színt valljanak”?”

  Mint a lap adminisztrátora, mint az egyik ultis, mint az egyik szövetségi klub vezetője, közlöm Veled, hogy nem értek egyet az ilyen szóhasználatú bejegyzésekkel. Jelenleg Te vagy az egyedüli olyan személy, aki sérteget embereket. Mi az, hogy gyáva nyulakról van szó, mi az, hogy az ital beszél bárkiből is? Ezt nem a lapon kell megjelentetni és kihasználni azt, hogy Te már jogosultságot kaptál ahhoz, hogy az általad írtak azonnal megjelennek a Szövetség lapján.
  Kérlek, a jövőben, ha bárkivel bajod van, közvetlenül neki, a saját email címére írj, vagy netalántán hívd fel telefonon. Nem megengedhető, hogy egy verseny után, a versenytársaidról úgy nyilatkozz, hogy ők gyáva nyulak, italozóak. Szerintem mindenki megfelelő magatartást tanúsított a verseny folyamán. Ezt állíthatom, hiszen ott voltam. A blogodban minősítetted egyes versenytársaink tudását, de ezt most nem részletezem. Egyébiránt tudomásul kell venned, hogy nem csak olyan „szuper” versenyzők vannak, mint Te, és kikkel is játszanál és kiket is győznél le, ha mindenki olyan fenomén lenne mint Te magad?

  Még egy kérésem van: A továbbiakban ne a politikai blogodra írt, ultival kapcsolatos linket tedd ki a honlapra, hanem a megírt cikket. Előre közlöm, hogy amennyiben továbbra is a link jelenik meg, úgy azt legnagyobb sajnálatomra törölni fogom. Panaszt lehet majd az elnöknél tenni. Továbbá, ha olyan bejegyzést teszel, mely szerény megítélésem szerint, ha nem is névvel, de név nélkül bármelyik versenyző társunkat sértheti, úgy kénytelen leszek intézkedni.

  Legnagyobb tisztelettel és üdvözlettel:

  Vizi Vali

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.