PIATNIK Nemzeti Ulti Bajnokság – Csapatverseny Selejtező – Duna-Tisza közi régió – Szeged

A verseny rendezője: Szeged Szabadidős Ulti Egyesület – Magyar Ulti Szövetség
A verseny ideje, helye: 2016. augusztus 6. /szombat/ 9:00 – kb. 17:00 (regisztráció 8:30-tól 8:45-ig)
Potyka Étterem, Szeged, Csap u. 71. (Megközelítés a vasútállomásról vagy a busz pályaudvarról a 21-es busszal, leszállás a Gábor Árun utca. megállónál, menetrend és térkép lent  )
A verseny résztvevői: Minden jelentkező, aki a Magyar Ulti Szövetség általános szabályaival tisztában van, a verseny szabályait elfogadja, illetve részvételi szándékát a Csapatának nevével együtt jelzi.A verseny lebonyolítása: 8 fordulós fordulónként 15 leosztással.
Költségek: A verseny regisztrációs díja 3000.- ft, mely magában foglalja a helyszínen elfogyasztott reggeli és ebéd árát is. A verseny ideje alatt korlátlan zsíros kenyérfogyasztást biztosítunk. Kártyáról és egyéb szükséges eszközökről a szervezők gondoskodnak.
Díjak: A 1-3 helyezést elérő csapatok elnyerik a szervezők serlegeit, 1-6 helyezést elérő versenyzők külön díjban részesülnek.
Jelentkezés: a szervezőknél, Berecz Ferenc 0670/310-5540 -es telefonszámon, vagy a bereczfer@freemail.hu e-mail címen. 2016. augusztus 3-án 20.00-ig. A csapatok pontos megnevezését és a játékosok nevét kérjük erő sorrendben megadni.

Szerencsejáték Service Nonprofit KFT által támogatott verseny

Minden sporttársnak Kellemes Kikapcsolódást, és Jó Lapjárást kívánunk!

SZERVEZŐK

21-es busz menetrendje a linkre kattintva letölthető Letöltés

Térkép: